Aktuelt - Foredrag

Stormflod - Foredrag om konsekvenserne af gennembruddet ved Agger Tange
Tirsdag 25. februar

Professor i historie ved Aalborg Universitet, Bo Poulsen, fortæller om en voldsom hændelse, der fik store konsekvenser for Lemvigegnen og for hele den vestlige del af Limfjorden. Den 3. februar 1825 hærgede en voldsom storm hele vestkysten. Huse blev ødelagt, dyr druknede og der blev slået hul i Agger Tange. Især det sidste fik store konsekvenser for eftertiden – både positive og negative.
Foredraget bygger på Bo Poulsens forskning og på hans bog "Stormflod", der udkom sidste år.

Foredraget starter kl. 19.00 og det koster 50 kr. i entre.

Følg med på Facebook: "Folkeuniversitet i Lemvig" eller Folkeuniversitets Komitestyrelses hjemmeside.