Aktuelt - Foredrag

Folkeuniversitetet i Lemvig

Seminar 17. november om Landbokultur - se program for dagen

Se Folkeuniversitets program for efteråret 2018

Se mere på Facebook eller Folkeuniversitets Komitestyrelses hjemmeside.

Livets gang i Egoland - 21. november kl. 19.30 på Lemvig Museum
Foredrag med Ivar Gjørup

Ivar Gjørup har tegnet og fortolket sin samtid i Politiken og Information gennem serien Egoland, som ligesom Henning Gantriis' "Livets gang i Lidenlund" har et gennemgående persongalleri, som forfatteren dagligt har sendt ud på nye oplevelser.
Gjørup vil i foredraget fortælle om sit arbejde med serien og med at skabe liv i sine figurer ved hjælp af stribernes få daglige vinduer. Hvor meget og hvordan bruger en tegner sig selv og sin hverdag i arbejdet med striberne? Hvordan skaber man tegneseriekunst på 3-4 daglige vinduer i avisen? Og hvordan mon det er at tage livet af sin figur når arbejdet stopper? Disse spørgsmål – og meget mere – vil tegner, forfatter og klassisk filolog Ivar Gjørup tale til os om.
Læs pressemeddelelsen her