Foto: Ib Bj. Sørensen

Aktuelt - Udgivelser

Lemvig - en vestjysk verden, Bind II

Fhv. museumsleder Ellen Damgaard har med baggrund i sit virke skrevet et bogværk om Lemvigegnen og dens mennesker fra middelalder til nutid. Andet bind omhandler perioden 1800-1900.
Pris: 300 kr.

Jyttes jul - En julekalender fra 1940’erne

Jytte Nielsen fortæller i bogen om sin barndoms jul i 40’erne på landet ved Gudum og Nr. Nissum. Bogen er opbygget som en julekalender, hvor man dag for dag får fortællingen om de mange gøremål, der skulle klares som forberedelse til julen. Når der er tid til det, kan bogens daglige fortælling suppleres med en anden hyggelig fælles aktivitet.
Pris: 100 kr.

Trækfulgevej - i Thøger Larsens spor

Katalog til særudstillingen Trækfuglevej. Fotografen Kirsten Klein og kunstneren Steen Folmer Jensen har i to omgange boet og arbejdet på refugiet San Cataldo i Italien, hvor også digteren Thøger Larsen og hans kone Thyra Larsen rejste i 1925 og i 1927.
Pris: 100 kr.

Lemvig - en vestjysk verden

Lemvig - en vestjysk verdenFhv. museumsleder Ellen Damgaard har med baggrund i sit virke skrevet et bogværk om Lemvigegnen og dens mennesker fra middelalder til nutid. Første bind omhandler perioden 1200-1800.
Læs pressemeddelsen om udgivelsen.
Pris: 300 kr.

Lidenlund i gadespejlet

Bogen, der er rigt illustreret, fortæller historien om Henning Gantriis, fra han trådte sine barnesko i Lemvig til hans død i 1989. Man kan læse om hvordan ideen til Livets gang i Lidenlund blev til og udfoldet.
Pris: 75 kr.

Du Danske Sommer - 10 nye sommersange

Du danske sommer - 10 nye sommersangeSom en hyldest til byens store digter, Thøger Larsen, udskrev Lemvig Museum i 2017 en konkurrence om en ny dansk sommersang, for at medvirke til at holde liv i den danske sangtradition.
De 10 nominerede sange er samlet i denne sangbog.
Pris: 99 kr.

Jernkysten

Rigt illusteret lille bog, som handler om redningsvæsenet og strandinger på den jyske vestkyst. Kan købes på museet og hos Lemvig Boghandel og bestilles på lemvigmuseum@post.tele.dk
Pris: 85 kr.