Foto: Ib Bj. Sørensen

Aktuelt - Udgivelser

Lemvig - en vestjysk verden

Lemvig - en vestjysk verdenFhv. museumsleder Ellen Damgaard har med baggrund i sit virke skrevet et bogværk om Lemvigegnen og dens mennesker fra middelalder til nutid. Første bind omhandler perioden 1200-1800.
Læs pressemeddelsen om udgivelsen.
Pris: 300 kr.

Lidenlund i gadespejlet

Bogen, der er rigt illustreret, fortæller historien om Henning Gantriis, fra han trådte sine barnesko i Lemvig til hans død i 1989. Man kan læse om hvordan ideen til Livets gang i Lidenlund blev til og udfoldet.
Pris: 75 kr.

Du Danske Sommer - 10 nye sommersange

Du danske sommer - 10 nye sommersangeSom en hyldest til byens store digter, Thøger Larsen, udskrev Lemvig Museum i 2017 en konkurrence om en ny dansk sommersang, for at medvirke til at holde liv i den danske sangtradition.
De 10 nominerede sange er samlet i denne sangbog.
Kan købes på museet og bestilles på lemvigmuseum@post.tele.dk
Pris: 99 kr.

Jernkysten

Rigt illusteret lille bog, som handler om redningsvæsenet og strandinger på den jyske vestkyst. Kan købes på museet og hos Lemvig Boghandel og bestilles på lemvigmuseum@post.tele.dk